Orodje Fasano Tools

Orodje Fasano tools


Na spodnjih povezavah boste našli aktualno promocijsko ponudbo vrhunskega orodja Fasano.

V katalogih so vse cene brez DDV. Cene veljajo do konca januarja 2021.

Za ogled in prenos celotnega kataloga Fasanotools, kliknite na spodnji logotip. V katalogu so tudi vse veljavne cene, razen promocijskih, brez DDV. Cene veljajo do konca januarja 2021.


No products were found matching your selection.


Zgodovina znamke Fasano

Fasanotools je blagovna znamka Fasangas Srl s poudarkom na vrhunskih orodjih iz področja avtomobilizma in industrije.

Blagovna znamka se je rodila leta 2002 in že odtlej je poslanstvo podjetja proizvajati visoko kakovostne izdelke, ki se v osnovi razlikujejo od konkurentov tako glede oblikovanja kot tudi glede delovanja.

Vsi izdelki so rezultat dela notranjih inženirjev, ki se stalno osredotočajo na raziskave in razvoj. Izbira surovin in njihovega proizvodnega sistema je osnova za visoko raven kakovosti izdelkov Fasano. V katalogu lahko kupci najdejo tudi veliko World Wide patentov.

Fasano orodje se prodaja preko mreže specializiranih in profesionalnih trgovcev v Italiji, izvažajo pa ga  tudi v vedno več držav po vsem svetu, med njimi so Alžirija, Kuba, Egipt, Grčija, Irska, Libija, Maroko, Portugalska, Španija, Norveška ter tudi Slovenija, kjer je Orodjepro edini uradni zastopnik.

Poslanstvo

FASANO TOOLS lahko že od vsega začetka predstavlja svojim strankam idealnega partnerja. To jim omogoča izvajanje poslanstva, ki temelji na treh poglavitnih ciljih:

  • z nenehnim trudom in navdušenjem dosegati visoko raven kakovosti produktov, ki jo zagotavlja izbor najboljših materialov.
  • nuditi nenehno podporo svojim strankam, v pripravljenosti ugoditi vsaki želji oziroma potrebi.
  • biti fleksibilni pri reševanju kakršnih koli težav in napredno razmišljati o potrebah trga.

 Vse se izvaja v skladu z moralo podjetja, ki temelji na pravilnosti in medsebojnem spoštovanju.